Selecteer een pagina

Werkwijze

De lessen zijn op de donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. ! De cursus start bij voldoende belangstelling in september 2012, Heeft u interesse? Schrijf je nu in!!

Het cursusprogramma bevat 10 lessen, verdeeld over 6 maanden, we behandelen o.a. eenzijdige schaal schikking, alzijdige schikking, parallel schikking, vegetatieve schikking, corsages en/of cadeau versieringen, korenschoof gebonden boeket, biedermeier,  alzijdige- of eenzijdige vaas schikking, een tafel stuk voor Pasen/Kerst, boeket in vaas met een hulpmiddel.

U brengt uw eigen bloemen mee. Hierdoor leert u goed te kijken naar de materialen en zo kan je ook leren van de materialen die de andere cursisten meebrengen en leer je te kijken wat er zoal te koop is. De kosten zijn € 150,00 inclusief de hulp materialen zoals poken, krammen, oasis, prikkers, caoutchouc  etc, exclusief oasis kransen. Voor de ondergronden zorgen jullie zelf. (je kunt bij mij niet pinnen)

Heeft u nog vragen? Bel of mail me maar.

Bloemschikkers op herhaling,

Heeft u al eens een cursus bloemschikken gevolgd en vindt u het gewoon leuk om met    een stel gezellige mensen eens in de 2 maanden gewoon aan een vrije opdracht te werken?  Dat kan, op de woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur, deelname mogelijk op basis    van 6 lessen en vooruitbetaling van de lessen, á € 15,- per les inclusief de technische  middelen zoals hierboven beschreven.

Werken met Hortensia’s,

leuke werkstukken maken met Hortensia’s uit de tuin!!  De data zijn 25 september,  2 en 9 oktober 2012. Heb je hier zin in?? Schrijf je nu in! Probeer alvast een mooie grove pot (uitverkoop/of loop eens bij de kringloop binnen) en een mooie stronk (in de bossen) te zoeken/vinden.  3 lessen € 45,-.Tevens is er de mogelijkheid om op  2 oktober ‘s middags van 14.00 /16.00 uur een losse workshop te volgen á € 15,–.   

Eigen bloemen en ondergrond meebrengen. Voor de technische middelen (excl oasis krans) en koffie/thee zorg ik. Bel of mail me even, dan geef ik je de volledige informatie.